Zaključek zimske lige

Včeraj se je zaključila zimska liga. Zmagovalci so fantje ekipe Beli vragi, ki so bili neporaženi skozi celotno tekmovanje in so si naslov definitivno zaslužili. V finalu so premagali ekipo Pizzerie Milenca, ki je zasedla drugo mesto. Tretje mesto si je priigrala ekipa Bonito Bara, na četrtem mestu so končali KŠIB-ovci, lestvico pa zaključujejo ekipi YBB in Shwod. Vsem iskrene čestitke za dosežene rezultate.

Na letošnji ligi je bilo odigranih 21 tekem in nobena od teh se ni končala z remijem. Na ligi je nastopilo 90 igralcev. Doseženih je bilo 166 zadetkov, ki jih je dalo kar 54 različnih igralcev. Najboljši strelec lige je bil Kajtazaj Haxhi iz ekipe Bonito Bara s kar 19. zadetki. Najboljši čuvaj mreže pa Žiga Mavrič iz ekipe Belih vragov. Sodniki so letos podelili malo kartonov – 5 rumenih in enega rdečega (KŠIB-ovci so tudi letos v tej kategoriji zmagovalci).

Za pomoč pri izvedbi tekmovanja se zahvaljujemo vsem, ki so pomagali pri izpeljavi tekem in objavah. Posebna zahvala gre sponzorjem in donatorjem, ki so vsem ekipam prispevali praktične nagrade – Zavarovalnica Triglav, Triglav Pub, Generali ter domačima podjetjema Teles d.o.o. in TGM Čekada, ki je prispeval vodo.

You may also like...